Studiebegeleiding Accent

Individuele studiebegeleiding voor studenten van het MBO, HBO en WO


Welkom bij Studiebegeleiding Accent

Wil je in deze lastige coronatijd hulp bij het indelen van je dagen en agenda? Wil je samen met mij een planning maken om je studie te organiseren, leren hoe je gefocust kan studeren en hoe je de dag doorkomt achter je laptop zonder dat je de dagen moedeloos afsluit? Met hulp van Studiebegeleiding Accent zal het wat makkelijker worden dan wanneer je alleen zit te ploeteren. Kennis komen maken kost niets!

Ben je (deeltijd)student aan het MBO, HBO of WO? Ga je na het MBO met een HBO opleiding starten? Loop je vast in je studie, heb je een motivatiedip, wil je je studieresultaten verbeteren of studeren met minder stress? Wil je een burn-out voorkomen of wil je na een burn-out weer studeren? Dan ben je van harte welkom bij Studiebegeleiding Accent. De begeleiding is individueel en afgestemd op jouw vragen. Je kunt een of meer gesprekken aanvragen zodat je weer op gang komt, maar je kunt ook voor langere tijd langskomen. Realistisch plannen en leren studeren leer je in 3 tot 5 bijeenkomsten van een uur. Wil je weten wat Studiebegeleiding Accent voor je kan doen? Kom dan langs voor een gratis kennismakingsgesprek.

Realistisch plannen, Leren studeren en Leren focussen.

Het accent ligt op leren plannen en organiseren van je studie en effectief en efficiënt leren studeren voor een tentamen. Ik leer je om op een overzichtelijke manier je tijd in te delen, ook je vrije tijd! Ook leer ik je om in korte blokken snel je studiestof te leren. Ik leer je sneller lezen en beter onthouden. Ofwel 'Time management voor studenten' en 'Meer leren in minder tijd'. Het doel is dat jij in minder tijd betere resultaten behaalt met minder stress! Door te leren focussen leer en werk je sneller.

Voor andere vragen kun je ook terecht bij Studiebegeleiding Accent. Twijfel je over je studiekeuze? Zit je wel op het juiste niveau? Het is mogelijk om in een of meerdere gesprekken meer inzicht te krijgen in je kwaliteiten. Ik begeleid je graag bij het maken van een verantwoorde en passende keuze.

Studiebegeleiding Accent is gevestigd in Eindhoven - Stratum.
  


E-mailen
Bellen
Map
Info